Våren är här!

                                                                                                                                                             den 6 mars 2014

Hej SF:are!

Marsmånaden är här och det kommer att ske många intressanta saker de följande veckorna.  I detta inlägg vill styrelsen lite informera er om kommande evenemang. Sätt de viktiga datumen i era kalendrar!

Den 12.3. ordnar SF ett företagsbesök till Aktia. Besöken till Aktia har alltid varit givande och i år kommer det även att finnas en finansieringsrådgivare från Aktia Bank på plats. Hon berättar om bostadssparande och hemförsäkring. Anmälningen är ännu öppet och det finns ca 10 platser kvar. Kom med!

SF-klubbens marsmöte ordnas den 18. 3 kl 17.30 i Klubblokalen. På agendan finns bl.a. godkännande av bokslutet och revisionsberättelsen, samt beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen 2013. Om du inte ännu har varit på ett medlemsmöte så kom gärna och kolla vad det går ut på!

Motionskommittén har planerat extra motionsstunder utanför de riktiga motionsstunderna. Det finns flera intressanta alternativ på bordet och om det finns tillräckligt med intresse så ordnas de här extra tillfällena. Hur skulle det låta med en tankotanssi-timme eller kanot åkning? Besök till cirkuspalatsi eller en bobollmatch? Det lönar sig att ha koll på SF-Klubbens hemsida och på FB-gruppen. Mera information kommer inom kort!

Nästa sitz kommer att ordnas i början av april, men vi garanterar att man får en chans att fara under valven före denna roliga fest! Innan det hittar man andra SF:are på SF-Klubbens kansli från måndag till torsdag mellan kl 12 och 13 och tentkaffe kl 13 framåt på fredagarna i Klubblokalen!

Med soliga hälsningar,

SF-Klubbens styrelse

P.S. Tack för en rolig Fastlaskiainen! SF blev andra i pulkatävlingen!