Styrelsen

Styrelsen 2024

Ordförande – Ingrid Geust

Hej!

Jag heter Ingrid Geust och har fått äran att fungera som ordförande för föreningen under verksamhetsåret 2024! Jag är 20 år gammal, hemma från Helsingfors och studerar folkrätt och nationalekonomi för andra året. På fritiden trivs jag bäst bland nära & kära och såklart med min katt Bentley.

Som ordförande har jag huvudansvaret för att se till att allt blir gjort. Jag svarar på mejl, håller kontakt med samarbetspartners och alumner samt hjälper till där det behövs. Arbetet som ordförande varierar mycket från dag till dag, men de mest regelbundna uppgifterna är nog att sammankalla och leda styrelse- och medlemsmöten.

Ni hittar mig oftast på kansliet med en kopp kaffe i handen, kom gärna förbi på en pratstund eller hör av er på annat sätt. Ta absolut kontakt med låg tröskel ifall ni har idéer eller funderingar om föreningen eller annars bara, jag hoppas verkligen alla kan känna sig hörda och behövda som SF:are.

Jag är supertaggad för det kommande året och att få jobba för vår kära kära förening.❤️

Kontakt:

sf@abo.fi

ingrid.geust@abo.fi

0400886984

 

Sekreterare – Fredrika af Hällström

Hejsan!

Jag heter Fredrika af Hällström, är 20 år gammal och kommer från Esbo. Jag studerar folkrätt för andra året och har nationalekonomi som biämne. Jag kommer fungera som sekreterare i år, och jag är jätte taggad för det kommande året! Som sekreterare ansvarar jag över att styrelse- och medlemsmötena blir protokollförda, att medlemsregistret är up to date och tentarkivet. Eftersom jag inte har en egen kommitté att ansvara över , så hjälper jag istället de övriga styrelsemedlemmarna då jag hinner.

På min fritid umgås jag gärna med mina vänner eller slökollar någon serie. Trots att jag aldrig dricker kaffe, så hittar man mig ofta på koppituren där man gärna får rycka mig i ärmen <3

Ha det gött!

Kontakt:

fredrika.afhallstrom@abo.fi

+358 44 984 2825

 

Skattmästare – Miranda Berglund

Hej!!
Mitt namn är Miranda Berglund och jag fungerar som skattmästare eller ”skattis” under verksamhetsåret 2024. Jag är 21 år, hemma från Vasa, och studerar folkrätt för andra året med nationalekonomi som biämne. Fritiden spenderar jag helst tillsammans med mina vänner eller med min familj.

Som skattmästare sköter jag om SF-klubbens ekonomi, vilket innebär att jag håller koll på betalningar av olika slag, gör upp budgeten för verksamhetsåret, samt övervakar försäljningen av klubbens material och den ekonomiska skötseln av olika projekt. Jag sitter även med i årsfestkommittén som dess skattmästare, och får därmed vara med och ordna SF:s 99:onde årsfest!

Mig hittar man oftast på campus, antingen och studera i nått hörn eller på kansliet. Om man har något på hjärtat är det bara kontakta mig. Jag ser super mycket fram emot att få arbeta för föreningen!! Vi sees <3

Kontakt:

miranda.berglund@abo.fi

0443099482

 

Högskolepolitiskt ansvarig – Lina Kronström

Hej!

Jag heter Lina Kronström och kommer fungera som högskolepolitiskt ansvarig år 2024, vilket är en enorm ära! Jag är 20 år gammaloch uppvuxen i skärgården huvudstad Pargas. Studerar för andra året folkrätt som huvudämne och statskunskap som biämne.

Som högskolepolitiskt ansvarig sköter jag intressebevakningen, är medlem i SYY-styrelsen, är ordförande i debattkommitteen och högskolepolitiska kommitteen. Det jag främst gör är att se till att studerandes röst är hörd samt respekterad och jobbar för att utbildningen ska vara så bra som möjligt.

Då jag inte studerar eller gör arbete relaterat till min post läser jag mycket, spelar gitarr och är med vänner.

Mig hittar man nästan alltid på kansliet eller i folkrättskorridoren, så kom bara modigt fram och prata om allt mellan himmel och jord eller kontakta mig via telefon eller e-post!

Är supertaggad inför kommande verksamhetsår! Sköt om er! 🫶

Kontakt:

0400308635

lina.kronstrom@abo.fi.

 

Inrikes- och utrikesansvarig – Elsa Moliis

Hejsansvejsan!

Jag heter Elsa Moliis och har fått äran att vara inrikes- och utrikesansvarig eller ”InaUta” under det kommande året. Jag är 20 år gammal hemma från Malax och studerar sociologi för andra året med psykologi som biämne.

Som InaUta kommer jag fungera som reseledare under exkursionerna som jag tillsammans med min XQRR-kommitté planerar. Jag håller också kontakten till arbetslivet genom att ordna företagsbesök och olika seminarier. Dessutom skriver jag veckomejl till alla SF-klubbens medlemmar för att ge information om vad som kommer hända under veckan.

Då jag inte studerar umgås jag gärna med släkt och vänner. Jag tycker om att laga mat och gå på promenader i fina Åbo. På vintern befinner jag mig gärna på brädan i backen och på sommaren trivs jag bäst på stugan 🙂

Ni kan hitta mig lite överallt. Om inte på kansliet, aulan eller på mina promenader, ser ni mig säkert yra omkring på något studieevenemang också! ser ni mig blir jag glad om ni rycker mig i ärmen, jag är pratglad och lyssnar gärna <3 Vi ses!

Kontakt:

elsa.moliis@abo.fi

0453540820

 

Kultur- och motionsansvarig – Linnéa Wiik

Hejssan!

Jag heter Linnéa Wiik och kommer i år fungera som Kultur- och motionsansvarig! Jag är 20 år gammal från Sibbo och studerar folkrätt för andra året med marknadsföring som biämne.

Som kultur- och motionsansvarig ordnar jag tillsammans med mina kommittéer olika olika sorters evenemang, allt från motionsstunder till teaterbesök. Jag håller även bland annat kontakten med diverse olika vänföreningar.

På min fritid gillar jag att umgås med vänner, träna, läsa böcker och kolla på diverse serier. Ifall ni vill fråga något eller annars bara diskutera kan man ofta hitta mig på kansliet eller annanstans på campus! Ha det bra!

Kontakt:

linnea.wiik@abo.fi

0440886658

 

Klubbhövding – Karl Jansson

Hej!

Jag heter Karl Jansson och kommer att fungera som klubbhövding eller ”Klubbis” för SF det här året. Jag är 24 år gammal från Kyrkslätt och studerar statskunskap för fjärde året. På fritiden gillar jag att spela fotboll eller ta de lugnt hemma.

Som klubbhövding ansvarar jag för vår klubblokal och ser till att allt är bra där. Jag är ordförande för förvaltningsrådet och viceordförande i årsfestkommittén. Utöver det planerar jag också en massa roliga evenemang och fester åt våra medlemmar.

Mej kan man ofta se på kansliet eller klubblokalen, kom o tala om ni har något ärende eller annars bara. Utöver det får man tag på mig via e-post eller telefon.

Kontakt:

karl.g.jansson@abo.fi

0442734399

 

Värdinna – Vilma Ahvenainen

Hej på er!!

Jag heter Vilma Ahvenainen och kommer att fungera som värdinna i år! Jag är 20-år gammal, kommer från Helsingfors och är andra årets studerande. Jag har folkrätt som huvudämne och media och kommunikation som biämne. På fritiden älskar jag att spendera tid med vänner och familj, eller sen försöker jag träna på gymmet. Jag gillar även musik och konst och bakar gärna något riktigt sött.

Som värdinna fungerar jag som årsfestkommitténs och festkommitténs orförande. Med festkommittén ansvarar vi om planerandet av olika evenemang som till exempel sitzar, och med ÅFK ordnar vi SF-klubbens 99:e årsfest. Utöver detta är jag even viceordförande i förvaltningsrådet där jag hjälper klubbis Kalle och rådet. Med mina fina vice-värdinnor lagar vi maten till olika sitzar och evenemang.

Om ni har något ni undrar över eller annars bara vill tala med mig kan ni rycka mig i ärmen, eller kontakta mig via mail/telefon. Jag ser super mycket framemot detta år och att få arbeta med kommittéerna! ❤️

Vi ses!!!!

Kontakt:

vilma.ahvenainen@abo.fi

044 990 6978

 

Marknadsförings- och kommunikationsansvarig – Astrid Lindholm

Hej!

Jag heter Astrid Lindholm och kommer fungera som SF-Klubbens marknadsförings- och kommunikationsansvarige eller “MaKo” detta år! Jag är 20 år gammal och är hemma från vackra Ingå. Som huvudämne har jag statskunskap och som dubbla biämnen media & kommunikation och folkrätt. Min fritid spenderar jag helst med nära och kära och gillar också promenader i fina Åbo, att laga mat och att titta på realityserier! 

Som marknadsförings- och kommunikationsansvarig ansvarar jag för SF-klubbens image utåt. Jag designar så gott som all marknadsföring till hemsidan och Instagram, designar halarmärken och uppdaterar våra sociala medier, främst Instagram och TikTok. Med mig har jag också min MaKo-kommitté som hjälper mig bland annat med att planera och filma TikToks och att fota på evenemang.

Mig hittar man oftast på kansliet eller någon annanstans i ASA och det är bara att komma och rycka mig i ärmen om man har något på hjärtat! Man når mig också via e-post eller telefon! Ser massor fram emot det här verksamhetsåret! Vi ses! 🫶🏻

Kontakt:

astrid.lindholm@abo.fi

0440717030!