Styrelsen

Styrelsen 2023

 

Ordförande

Ellen Bos

Hej på er! Jag heter Ellen Bos och kommer att fungera som ordförande igen under verksamhetsåret 2023, vilket jag är enormt glad över! Jag är 20 år gammal, kommer från den forna huvudstaden Vasa, och studerar folkrätt och har minoritetsstudier som biämne! 📚

När jag inte håller på med ordförandegrejer så gillar jag att laga mat, träna och hänga med kompisar. Jag läser också mycket och håller på med musik.

Jag är övertygad om att året kommer att bli ett jättebra år och ser väldigt mycket fram emot det! Tveka inte om det är något ni funderar, vill fråga eller påpeka, man kan alltid ta kontakt med mig och det kan ni göra via uppgifterna nedan. Vi ses! 😇

 

sf@abo.fi

ellen.bos@abo.fi

0504405384

 

 

Sekreterare

Kia Koponen

Tjokatt! 

Jag heter Kia, är 20 år gammal och kommer från Tusby. Jag studerar privaträtt för andra året och har offentlig förvaltning som biämne. I år kommer jag att fungera som sekreterare, vilket gör mig jätteglad! Som sekreterare ansvarar jag för protokollföring av både styrelse- och medlemsmöten, medlemsregistret, tentarkivet samt laddar upp grejsemojs på hemsidan nu och då, detta inlägg som ett bra exempel. Dessutom hjälper jag de andra styrelsemedlemmarna med allt jag vill och kan, vilket kan handla om till exempel evenemang eller mer officiella ärenden. Jag medverkar alltså lite inom allt möjligt!

På den lilla fritid som jag har utöver studier umgås jag mycket med vänner, målar, läser böcker och ser på diverse tv-serier, och dessutom trivs jag också mycket bra på studieevenemang. Mig kan ni hitta yra runt i ASA, mögla i kansliet eller skutta runt på de flesta evenemangen. Ifall ni vill fråga något eller annars bara småprata är det bara att rycka mig i ärmen, jag bits inte och babblar gärna på. 

Vi ses och hörs!

kia.koponen@abo.fi

0451362468 

Skattmästare

Freja Wallin

Tjenare!

Jag heter Freja Wallin och jag fungerar som skattmästare under verksamhetsåret 2023!Jag är 20 år från Åbo och studerar folkrätt för andra året med nationalekonomi som biämne 🙂 Fritiden spenderar jag allra helst med kompisar, oberoende om vi gör något vettigt eller mindre vettigt

Som skattmästare ansvarar jag för SF klubbens ekonomi, vilket betyder att jag bland annat skickar och betalar fakturor, gör upp budgeten för det kommande verksamhetsåret, och håller generellt koll på alla betalningar. Jag sitter även med i årsfestkommittén vilket jag är väldigt taggad för, och jag sitter även med i SF-merch arbetsgruppen!

9/10 gånger kan man hitta mig i kansliet, och på fritiden tycker jag om att vara med mina kompisar! 

Om ni har något ni undrar över kan man kontakta mig via telefon (0504310121) eller maila till wallin.freja@gmail.com eller sf@abo.fi! 

Jag är supertaggad för styrelseåret och att få arbeta för föreningen! 

Högskolepolitiskt ansvarig

Santeri Saarinen

Moin!

Mitt namn är Santeri Saarinen och jag har fått äran att vara er högskolepolitiskt ansvariga 2023! Jag är 21 år och kommer från skärgårdens pärla, Pargas. Jag studerar statskunskap och offentlig förvaltning för andra året. Jag ser mycket fram emot styrelseåret och tycker att vi har en suverän styrelse! På fritiden tycker jag om att umgås med vänner, följa med ishockey, idrotta och spela pool. Mig kommer ni högst sannolikt att hitta på kansliet och man kan med låg tröskel komma och diskutera om dittan och dattan!  Jag tar gärna emot feedback om mitt arbete och man kan kontakta mig via informationen nedan.

Ha de fint!

 

santeri.saarinen@abo.fi

0401831020 

Inrikes- och utrikesansvarig

Robert Reinikainen

Tjenare!

Jag heter Robert Reinikainen och kommer att fungera som inrikes- och utrikesansvarig (InaUta) under verksamhetsåret 2023. Jag är 23 år gammal och kommer från Esbo. Jag studerar för andra året, med Statskunskap som huvudämne och folkrätt, samt offentligt förvaltning som biämne. (Jag har svårt att bestämma) Till mina uppgifter hör att fungera som ordförande för XQRR kommittén samt fungera som reseledare för SF-klubbens exkursioner och inte minst hålla kontakten till arbetslivet.

Jag befinner mig oftast i kansliet där jag halvt bor, ifall jag inte är där, hittar ni mig troligen på gymmet i aurum . Ishockey, gym och golf hör till mina främsta fritidsintressen, men även att enbart ta det lugnt hemma. Ifall ni har det minsta lilla att fråga gällande mig, mitt arbete eller övriga livsvisdomar är det bara att rycka i ärmen eller kontakta mig per mail/telefon.

robert.reinikainen@abo.fi

0451201097 

Kultur- och motionsansvarig

Mikael Pesonen

Hej! 

Mitt namn är Mikael Pesonen och har äran att agera Kultur- och motionsansvarig i år. Jag är en 21-årig barfotad Åbobo på mitt andra studieår. Mitt huvudämne är offentlig förvaltning, jag är intresserad av samspelet mellan medborgare, politik och förvaltning, särskilt på lokalnivå. 

Utöver studier, håller jag på med ett inhopparjobb och handboll. Överstående tiden ägnar jag till familj, vänner och allt möjligt som stadskultur för med sig. På sommaren gillar jag att koppla av på stugan. 

Du får mer än gärna kontakta mig i kultur- eller motionsrelaterade ärenden. Tillsammans kan vi förverkliga en hel del idéer. Ha det bra!

mikael.pesonen@abo.fi

0449875971

Klubbhövding

Hanna Nordman

Hejsansvejjsan! 

Jag heter Hanna Nordman, 21 år gammal och hemma från fina Borgå. Jag studerar folkrätt som huvudämne och media & kommunikation som biämne för andra året. Och det är jag som kommer fungera som klubbhövding eller ”klubbis” det kommande året!

Min uppgift som klubbhövding är att ansvara över vår fina klubblokal och se till att allt går bra till där. Jag är ordförande för vårt kära förvaltningsråd och också viceordförande för årsfestkommittén. En av mina största uppgifter är att planera roliga fester och evenemang för våra medlemmar<33

På fritiden älskar jag att dansa, träna och hänga med vänner. Ni ser mig oftast på kansli eller på något evenemang, om ni har något ärende är det bara att ta kontakt eller komma fram och prata. Jag är sååå taggad på det kommande året och kan lova att det blir jätteroligt:D vi ses!

hanna.nordman@abo.fi

0400953088 

Värdinna

Zara Bakalov

Hejssan!

Mitt namn är Zara Bakalov och jag fungerar som SF-klubbens värdinna för verksamhetsåret 2023. Jag är 20 år gammal och är hemma från kära Borgå. Jag är första årets studerande och har folkrätt som huvudämne. På fritiden spenderar jag gärna tid med vänner och familj, musicerar eller kollar på någon klassisk romcom serie. Beroende på timmen så ligger jag hemma och sover eller speedwalkar på väg någonstans. Nuförtiden kan man även hitta mig på kansliet och i köket eller med på fester under klubbens evenemang.

Värdinnan fungerar som ordförande för festkommittén och årsfestkommittén. Med festkommittén ordnar vi och planerar sitzar. Med ÅFK och årsfestmarskalkerna får jag äran att ordna SF-klubbens 98:e årsfest. Utöver detta är jag även viceordförande i förvaltningsrådet och hjälper klubbisen Hanna med verksamheten där. Till min post som värdinna är det min uppgift med mina vicevärdar/värdinnor att laga maten till diverse sitzar och evenemang. 

Med mig är det sällan en tyst minut så ifall du har något du undrar eller helt enkelt bara vill tjattra, så kom mer än gärna och ryck mig i ärmen eller kontakta mig via e-post eller telefon ☺️

Har på känn att det här året kommer bli helt fantastiskt!!

Ha det bra! <3

zara.bakalov@abo.fi

0452758758 

Marknadsförings- och kommunikationsansvarig

Ida Simonen

Hejsan! Hur står det till?

Jag heter Ida och har i år fått äran att fungera som SF-klubbens Marknadsförings- och Kommunikationsansvariga, JEJ! Jag är 21 år gammal från Ekenäs och studerar sociologi för andra året med psykologi som biämne. <3 

Min fritid spenderar jag sällan ensam då jag gillar att umgås med nära och kära. Jag tycker även om att sysselsätta mig genom att laga mat, måla,  röra på mig eller gå en kirppis runda med någon kompis. Allt detta har det blivit lite mindre av den senaste månaden då styrelsearbetet kommit igång, men som tur är detta även roligt att pyssla med. 

Hoppas ni har gillat all content på våra sociala medier och glöm inte, följ oss på TikTok! 😉 Om det är något ni funderar eller helt enkelt bara vill snacka om allt och ingenting är det bara att ta kontakt, vi ses!

ida.simonen@abo.fi

0453149700