Tutorer 2022

 

Eva-Li Teir

 

Hejsan!

Jag är Eva-Li, kommer från Helsingfors och studerar folkrätt eller statskunskap som huvudämne (oklart vilket jag vill ha ännu). På fritiden umgås jag med mina vänner, njuter av livet, festar ibland och om jag hinner studerar jag också. Det ska bli jätteroligt att träffa er alla i höst.

Välkomna och grattis till världens bästa studieplats!

 

Niklas Vaulanen

Hallåj!

Niklas Vaulanen heter jag, hemma från vår kära studieort Åbo! Jag är 21 år gammal och kommer att börja mitt andra hela (long story) studieår på hösten då ni gulisar börjar vid ÅA. Jag studerar statskunskap som huvudämne vilket kan vara tufft då och då men också så himmelens intressant.
På fritiden sysslar jag med politik och föreningsverksamhet (stör studier ibland :D). När jag har tid brukar jag hit the gym, cykla, klättra (alltför sällan nuförtiden) och äventyra med kompisar.

Jag är (typ?) den enda SF-tutorn som är ursprungligen från Åbo så om det uppstår frågor gällande er blivande studieort är det högs antagligen jag som har svaretB)

Jag ser fram emot att se er alla på hösten!

Wilma Sundqvist

Ciao, mitt namn är Wilma. Jag studerar nationalekonomi (fastän jag svor en inofficiell ed att inte börja studera ekonomi =hence SF och inte MK) och har marknadsföring och franska som biämnen.

Vi kan säga att jag kommer från Åbo för att staden e söt o det är för nolot att säga varifrån jag egentligen kommer (de e Pargas). Till mina hobbyn hör festande, att göra smycken (host @wilmasbeads harkel) och att lära mig språk.

Jag är otroligt glad att få dela med mig av mina till och med förcovida kunskaper om SF och studielivet och väntar med iver på att få lära känna er alla söta gulisar<3

Ses i höst,
Pusi pusi!

Ida Simonen

Halloj!

Jag heter Ida och kommer från fina lilla Ekenäs<3 Jag är 20 år och i höst börjar jag mitt andra studieår. Jag har sociologi som huvudämne och psykologi som biämne.

Under veckorna gillar jag att syssla med diverse olika juttun men min favorit kvällsaktiviteten är nog att sitza! Studieevenemang överlag e helt bäst men ibland måst man också komma ihåg att studera…

Jättekiva att just ni ha valt att studera samhällsvetenskaper, det kommer bli en super trevlig höst:)

Ta hand om er, vi ses snart!

Valentina Frank

Hejsan alla och grattis till studieplatsen!!

Jag heter Valentina Frank, jag är 20 år gammal och kommer från Pargas. I höst kommer jag att inleda mitt andra studieår på SF med privaträtt som huvudämne, biämnet är ännu lite ett blurr…

När jag inte studerar ✨flitigt✨, älskar jag att umgås med vänner, sitta på uteserveringar och självklart dricka en hel del vin. Om ni har liknande intressen som mig, kan jag gladeligen informera er om att då är Åbo som studiestad är helt perfekt!! Hoppas ni är taggade på att börja studierna på SF, jag är säker på att ni kommer trivas jättebra och jag ser framemot och träffa er alla!

Ni ska ha en fin sommar, vi ses i höst!🤩

Axel Hansén

Hej och grattis till din studieplats!

Jag heter Axel Hansén, är 20 år gammal och kommer från Åland. Till hösten börjar jag mitt andra studieår med nationalekonomi som huvudämne och statskunskap som biämne.

På fritiden brukar jag vara med vänner, träna eller kolla på någon serie på Netflix och ibland studerar jag också lite.
Jag hoppas att du kommer trivas lika mycket under ditt första år som jag själv har gjort.

Vi ses i höst!

Sanna Grandell

Jag heter Sanna Grandell och 21 år gammal från Iniö. På hösten börjar jag mitt andra studieår med privaträtt som huvudämne.

Då jag inte studerar hänger jag med vänner och tränar. Utöver det deltar jag helst på så många studieevenemang som möjligt 😉 samt föreningsverksamhet.

Åbo är absolut bästa studiestaden och jag har trivts superbra. Gulisveckan och vappen var absolut mina favorit minnen!! Hoppas ni kommer trivas lika bra som jag. Ser framemot att träffa er, vi syns i höst😍

Ellen Ekman

Hej och megastort grattis till din nya studieplats!

Mitt namn är Ellen Ekman och jag är 20 år. Jag kommer från Esbo (men säger att jag kommer från Helsingfors :’)), och har folkrätt som huvudämne och organisation&ledning som biämne. Min fritid tillbringar jag som troligen de flesta andra studeranden; försöker låta bli att prokrastinera mina studier, festar och umgås med vänner.

Är övertygad att ni kommer trivas helt amazing på SF, och ni har äran att studera i den överlägset bästa studie (-och feststaden;)

Är så taggad att träffa er, vi ses på hösten! pussokram

Hanna Nordman

Hellou gulisar, och grattis till din studieplats!

Jag heter Hanna Nordman, jag är 20 år gammal och hemma från Borgå. På hösten börjar jag mitt andra studieår med folkrätt som huvudämne och media o kommunikation som biämne.

På min fritid brukar jag träna och hänga med vänner. Att gå på studieevenemang är också en stark favoritaktivitet.

Att börja studera i Åbo och SF är bland det bästa jag har gjort, och jag tror att du inte heller kommer att ångra dig;D du har nog valt Finlands bästa studiestad!

Vi ses i höst!

Anni Savolainen


Hejsan, och välkommen till SF!
Jag heter Anni Savolainen, är 20 år och kommer från Finlands egna paradisö Åland 🙂 till hösten påbörjar jag mitt andra studieår med nationalekonomi som huvudämne och offentlig förvaltning som biämne.

På fritiden leker jag gärna housewife och lagar mat, annars hänger jag med kompisar eller slötittar igenom netflixutbudet, men ibland kan jag även hittas i vimlet, sjungandes till whatsoever:))

Jag hoppas förstås att du kommer trivas toppenbra på SF och ÅA, men passa på att njuta av sommaren innan dess, så ses vi sen på gulisveckan!
Hej svejs!