Sitzmix 19.4

Har halaren legat oanvänd i garderoben alltför länge, eller behöver du en ytterligare orsak att lufta den ännu en gång innan vappveckan drar igång för fullt? Nu gäller det att sy fast de sista halarmärkena, för tisdagen den 19.4 äger nämligen det splitternya evenemanget Sitzmix rum!

Som namnet antyder är det frågan om en sitz i mixat sällskap och med mixade studieinriktningar. Här är en ypperlig chans att få uppleva en oförglömlig kväll tillsammans med sitzare från våra kära vänföreningar  MK, KK och HF.

Trots den förenande andan som sitzen bidrar med kommer deltagarna även få uppleva en liten tvist med temat, eftersom det gäller att klä ut sig enligt en stereotyp gällande den egna ämnesföreningen eller de egna studierna. Vare sig ni väljer att kombinera halaren med lagboken, teknologmössan eller Wolf of Wall street merch hoppas vi att vi ses den 19.4 klockan 18🥳

 

Evenemanget kostar 15 euro per anmäld deltagare och betalas med cash på plats. För detta pris ingår en dricka (alkohol eller alkoholfri), en shot och ett halarmärke samt efterfest på Heidi’s Bier Bar.  Biljettförsäljningen/Anmälan öppnar på 11.4 klockan 12 på hemsidan, och stänger på torsdag 23:59.

SF-klubbens anmälan ser på så sett att ni anmäler er själva men under “övrigt” skriver ni max 3 personer ni önskar att sitza med

Vad? En minnesvärd sitz i gott och blandat sällskap!

Var? MK, K och F

När? Tisdagen den 19.4, klockan – framåt.

Hur? Halare – och dina bästa stereotypiska accessoarer

Pris? 15 €

Varför? Fomo är inte nice 🤪