SF-klubbens Gulisvecka 2021

Välkomna alla SF-gulisar och grattis till studieplatsen. Hoppas ni är taggade inför gulishösten, för det är i alla fall vi! Styrelsen och tutorerna har tillsammans förberett en hel massa program för er. För att ni lättare skall kunna hålla reda på allt kvällsprogram summerar vi det här för er.
Måndag 30.8: Tutorpicknick
På måndagen är det tutorerna som håller program i Domkyrkoparken. Eftersom vi finns till för att ni ska komma igång med studielivet känner vi att en kväll fylld av trevligt sällskap och lättsamt program är nödvändigt. Tutorerna meddelar om eventuella mötesplatser innan picknicken.
Tisdag 31.8: Ice breaking party
På tisdagen är det party som gäller! Tisdagens program kommer att vara Icebreakingparty på Jakke Jokilauta. Där har ni har en god möjlighet att bekanta er närmare med varandra samt era tutorer och styrelsen. Vi träffas utanför domkyrkan kl. 18:30!
Onsdag 1.9: Åbo Walking Tour
Åbo är mycket mera än bara akademikvarteren, vilket man ibland glömmer som studerande. Er nya studiestad är faktiskt också en helt normal stad, och en fin sådan! På onsdagen är det dags för att styra kosan mot andra delar av staden än akademikvarteren. En liten inblick i vad allt annat som Åbo har att erbjuda. Vi ses kl. 17 vid ASA!
Torsdag 2.9: Gulisolympiad
Det är dags för den legendariska Gulisolympiaden. Olympiaden är en perfekt blanding av lättsamhet, spänning och fartfyllda svängar. Detta evenemang är till för att sätta era grupparbetsförmågor på prov, på det roligaste sättet vi kan komma på! Ta på er bekväma kläder och packa väskan fylld med allt som en studerande kan tänkas behöva för en sådan här kväll. Gulisarna träffas med sina tutorer 17:00 vid domkyrkan, programmet kickar igång kring 17:30.
Tisdag 7.9: Motionsstund
På tisdag kommer vi idka lite motion som motvikt till allt festande. Ifall vädret tillåter utlovas beachvolleyboll i idrottsparken!
Onsdag 8.9
En av årets höjdpunkter är helt klart Gulisintagningen så gör er redo för en kväll ni inte minns men aldrig glömmer. Under intagningen kommer ni i lag få sätta test på era förmågor och kunskaper. Det lag som klarar alla punkter bäst får evig ära och berömmelse samt sina namn inristat på den legendariska gulispokalen.
Torsdag 23.9: Gulissitz
Dags för sitz! Sitz är den mest studentikosa festen av dem alla, med tre rätters middag, sång, program och framför allt härlig samvaro.
Studielivet har mycket att erbjuda så vi rekomenderar varmt att ni deltar i allt program nu i början av er studietid så att ni lär känna de andra gulisarna, äldre SF:are och andra studerande!
SF-klubben förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmen för att säkra att
smittorisken för COVID-19 är så liten som möjlig. Deltagare på evenemang är själva ansvariga för sitt eget hälsotillstånd och skall själv kunna bedöma om de kan deltaga på evenemang eller inte. SF-klubben ansvarar inte för individer som vansköter hälsoregler för att förhindra smitta av COVID-19. SF-klubben tar i beaktande COVID-19 hälsoregler i sina evenemang. Håll god handhygien, kom ihåg säkerhetsavståndet och följ myndigheternas säkerhets- och hygienanvisningar.