Räkälärundan

Tisdag den 25.4 kommer det ordnas den traditionsenliga räkälärundan. Det är en sammanslagning av något som man kan kalla en ”intagning, skattjakt” och pubrunda.

”Skattjakt”: Rundan går ut på att ni ska försöka leta er fram till de olika barerna, som arrangörerna har valt ut. Dock, kommer ni egentligen aldrig att få namnet på dessa barer förrän vid prisutdelningen! Utan ni kommer tilldelas små ledtrådar av arrangörerna, av vad ni ska lista fram tillsammans med laget vilken bar ledtråden handlar om.

”Intagning”: Under denna runda handlar det också om att utföra olika sorters uppgifter. Dessa uppgifter är inte nödvändigtvis svåra men otroligt roliga. De kan vara alltfrån att ta en shot på rätt bar, till att skämma ut er i centrum.

Ni kommer kunna anmäla er i egna lag på 2-4 personer. Egna laget slås sedan ihop med ett annat eget lag från den andra föreningen. På detta sätt kommer alla lag innehålla både SF:are,  Impulsare och Vocalis:are. Om du inte hittar ett eget lag kan du såklart även anmäla dig ensam och sedan slås du ihop med andra!

Mer info kommer inom kort!!

VAD? Räkälärunda med SF, Impuls och Vocalis

När? 25.4

HUR? Med halare, mycket batteri i mobilen, egen dricka, pengar för att köpa på bar och bra feelis!