Allwargalan 2021

Svenskfinlands och Åbos förnämsta filmgala återvänder för sitt tredje år – det handlar såklart om Allwargalan!

Årets filmteam har vaskats fram och satts i arbete, galan närmar sig! Onsdagen den 10:e november är det äntligen dags för alla er galagäster, från kritiker till lekmän, att pallra er ner till Åbo Svenska Teater för en hejdundrande tillställning!

Alla gäster att välkomna att inleda kvällen med ett glas skumvin i teaterns Café Tiljan från och med klockan 17:30. Vi rekommenderar att ni anländer i god tid! Ingången sker via Eriksgatan. När alla anlänt och fått ett glas bubblande i hand kör galan igång cirka kl. 18. Därefter är det bara att slappna av och låta våra stiliga konferencierer Aku & Annika leda er genom kvällen. Efter galan är alla galagäster och andra SF:are välkomna att delta i eftersläpp på K!

Deltagande i galan kostar 12€ per person för vanliga galagäster och 6€ per person för filmskapare. Priset innehåller ett glas skumvin, ett fint Allwargalan-halarmärke, popcorn och såklart den exklusiva rätten att beskåda årets filmbidrag på vita duken i Åbo Svenska Teaters klassiska utrymmen. Galans dresscode är snäppet finare.

I och med att Café Tiljan har ett begränsat antal kundplatser kommer alla vanliga galagäster i år måsta anmäla sig på förhand. Anmälan öppnar onsdagen den 3.11. Kl. 12:00 här på hemsidan. Först till kvarn!

För att hålla er uppdaterade om allting gällande årets allwargala, gå in på Allwargalan 2021-facebookevenemanget!

Vi syns på Allwargalan!