Kansalaiset, medborgare

                                                                                                                                                               23.10.2014

Hälsningar från fänriksgatan!

 

Årsfestveckan närmar sig och alla verkar vara pirriga inför den. Veckan börjar med vinprovningen på måndag den 27. oktober. Anmälningen blev full under en dag och i vinprovningen får 25 ivriga deltagare lära sig om sex olika sorters viner. Som vinexpert fungerar en SF:are, Lasse Paukkonen!  Det finns ännu lediga platser till danskolan som vi ordnar i samarbete med vår vän, Kemistklubben– på tisdag ger Otakt oss en danslektion i vals och fox, kl. 17.30 på Kåren.

 

Cocktail-party dvs. pre-årsfesten ordnas på onsdag. Då får alla sätta sin finaste cocktailoutfit på (håll med temat ”Gold is the new Black” i backtankarna). Kvällen börjar i vår kära klubblokal och efter detta roliga mingel fortsätter vi till vår stammisnattklubb ”The Monkey”.  Anmälningen till Cocktail-party finns här på hemsidan.  Om man inte vill spendera dagen efter ensam kan hen komma och mysa till K – Filmkvällen börjar klockan 18.30. Fredagen är en vilodag och från lördag till söndag (möjligen för vissa till måndag) firar vår 89-åriga Klubben.

 

Efter årsfesten återhämtar vi oss lite men sedan händer det en hel del under november månad. Först vänder vi blicken mot jubileumsåret och valen av nya funktionärer. På höstmötet den 11. november väljs det ordförande  och chefredaktörer för både Politicus och A&O. Ställ upp och kom till mötet – kom ihåg att skicka intresseanmälan i tid! Hoppas att valen blir spännande! 

 

I slutet av november får alla sitzsugna delta i en SF-sitz (temat är ännu hemligt)! Och för att balansera ut allt festande får SF:are en möjlighet att åka på en inrikesexkursion till Helsingfors på fredag den 28. november. Under exkursionen kommer vi att besöka t.ex. FN-förbund och Arbets- och näringsministeriet. Anmälningen öppnas inom kort. Mera information på hemsidan och i veckomejlet!

 

Sedan är typ jultiden här och förstås ska vi fira det. Decembermötet och julfesten ordnas i december-månad. Till julklapp får SF-klubben en ny styrelse och nya funktionärer som kommer att ta hand om den (snart) 90-åriga Klubben (!!). Har du tänkt vilken post/roll du ska ha nästa år?

 

Vi ses!       

                                                                  

Er rouva, Anni

 

P.S. Skölj och njut!