Sitz med StudOrg

Björnar! Är ni redo för en otrolig kväll tillsammans med lejonen från vår kära vänförening StudOrg? Den 12.4 kommer vi att åka till Helsingfors för att åter igen sitza tillsammans med våra samhällsvetarvänner på Soc&Kom, det vill säga StudOrg. Temat för sitzen är Wild Kids, så ni kan förvänta er en ansiktsmålning då ni anländer! Dörrarna öppnar med cocktailtillfälle kl. 18 och sitzen börjar kl.19!

Det här är Wild Kids, DET STORA ÄVENTYRET!

 

Det finns 45 platser per förening och anmälan öppnar den 2.4 klockan 12.00! SF:s anmälan sker här på hemsidan, StudOrg har skild anmälan på Facebook!

 

Vad? StudOrg <3 SF sits med WILD KIDS tema!

Var? Nypolen, Mannerheimvägen 5

När? Fredagen 12.4 klockan 18:00 → (sitzen börjar 19)

Hur? Med halare (ansiktsmålning fås på plats)

Pris? 18€

Vad ingår i priset? 3 rätters middag, sitzranson och halarmärke

VARFÖR? För att ännu ett år fira vänskapen mellan SF-Klubben och StudOrg

Kom ihåg att cash is king!

 

Här nedan följer VIKTIG INFO från StudOrg!!!

Sista avanmälningsdagen är måndag 8.4 klockan 12:00. För senare avanmälningar måste du betala hela sitzpriset (18€) eller hitta en ersättare. Avanmälningar och andra frågor ska skickas till sitsvärd Katarina (katarina.lonnback@helsinki.fi, +358 505251237) eller klubbmästare Jenny (jenny.grangard@helsinki.fi, +358 45 3535 136).

Om du inte dyker upp på evenemanget har StudOrg rätt att kräva hela sitzpriset av dig.

 

EFTERFEST:

För att ge ännu fler festsugna studeranden möjligheten att delta kommer efterfesten att vara öppen för alla StudOrgare och SFare + 2 avecer/person. StudOrgare och SFare som sitsar får alltså också ta in övriga till efterfesten. Efterfesten kostar 3 €. Dörrarna till efterfesten öppnar kl. 23:30 och stänger kl. 01:30.

Efterfestavecer kan med fördel meddelas på förhand om ni inte anländer tillsammans, så behöver vi inte söka upp vem ni tillhör i efterfestdimman.

Anmälan av efterfestavecer genom denna länk: https://forms.gle/ehXfVU1WuE9AXwBfA