ReleasekvÀll med A&O och Politicus

 

Äntligen Ă€r det dags för nya nummer av medlems tidningarna🎉

 

Årsfest Veckan till Ă€ra sĂ„ ordnar vi en streamad releasekvĂ€ll med A&O och Politicus, also known as den bĂ€sta talk showen du nĂ„gonsin kommer se. Under kvĂ€llen kommer ni fĂ„ en salig blandning av djup och knas.

 

Under releasen kommer ni att fĂ„ höra om Ă„rets tema för politicus: Psykisk ohĂ€lsa.Vi kommer att fĂ„ höra om studerandes vĂ€lmĂ„ende och utmaningar de stöter pĂ„ i vardagen av Åbo Akademis koordinator Rebecca Karlsson och Petra Lindblad, ÅAS studentombud. Under Rebeccas del kommer vi att skapa en diskussion om hur vi som studerande kan hjĂ€lpa varandra att mĂ„ bĂ€ttre, vilket Ă€r speciellt viktigt idag dĂ„ psykiska ohĂ€lsan förvĂ€rras av den rĂ„dande pandemin. Vi kommer ocksĂ„ att lĂ€sa upp ett fĂ„tal artiklar frĂ„n Politicus för att belysa redaktionens tankar och funderingar om Ă€mnet.

 

Under A&Os del av kvĂ€llen kommer det ordnas en gameshow dĂ€r ni alla fĂ„r delta! Vare sig du sitter ensam hemma eller har samlat Ă„t dig ett lag kring streamen sĂ„ fĂ„r du delta i en spĂ€nnande triviatĂ€vling som avslutas i en final mellan de tvĂ„ bĂ€sta lagen. Men vad Ă€r det ni kĂ€mpar för? Jo, vinnaren fĂ„r möjligheten att bestĂ€mma över A&O 4/2020s baksida😱  Allt frĂ„n selfies till dikter eller memes gĂ„r, lĂ„t kreativiteten flöda! 🤩(chefredaktörerna har dock censurrĂ€tt)

 

VĂ€lkomna med!

 

Vad? ReleasekvÀll med A&O och Politicus

NĂ€r? 28.10 kl.19:00

Hur? Streamad (mer information inom kort)