Evenemang

Kom hos mig + AÖ

Hösten har varit lång och tung med en massa evenemang som kroppen och huvudet inte riktigt varit vana vid efter alla corona år. Så här är ett till evenemang. Kanske årets bästa till och med nämligen en traditionsenlig kämppäcrawl eller ”kom hos mig”!!

Evenemanget där du och ditt lag besöker allas hem och samtidigt försöker samla ihop så mycket poäng som möjligt. Hemmets värd bjuder på något att dricka och står för något program, exempelvis karaoke, beerpong eller sjugande av snapslåtar, låt fantasin flöda! Under kvällen skickar även domarna ut olika utmaningar som lagen kan utföra för att få ihop extrapoäng! Det lag som lyckas samla in mest poäng, med hjälp av roligt program och utförande av utmaningar, vinner.

Lagbildandet kommer att fungera på följande sätt: du kan antingen anmäla dig ensam, eller i par varefter vi delar in dig/er i lag på 4-6 personer. Det är även okej att anmäla sig i lag, men det är alltid roligt att besöka människor man inte tidigare varit hos. Anmälningen kommer att öppna på SF-klubbens hemsida 11.11 klockan 12.

Vi kommer alla att träffas på K kl 18:00 där ni kommer att få mer instruktioner om kvällen. Under kvällen kommer det att finnas två domare som genom de material ni skickar in (ex. bilder, vidoen, instagram DM etc. ) kommer att poängsätta just er kämppäcrawl.

Det finns inte ett bättre sätt att lära känna nya och gamla vänner så häng med!
NÄR? 16.11 klockan 18:00
VAR? Hemma hos dig med start på K
HUR? Med rikligt med fantasi


Anmäl dig!


Genom att registrera dig till detta evenemang uppger du ditt samtycke ((EU) 2016/679 art. 6.1.f) för evenemangets arrangörer att tillhandahålla och använda dina personuppgifter (namn + e-postadress) för utförande av evenemanget. Personuppgifterna raderas en vecka efter evenemangets utförande. Läs merAnmälda: 7st

#NamnKommentar
1Hello World! https://xpgm7b.com?hs=afc575b2b90df48182684535af17257d&2c3k2p
2Eva, Maria:-)
3Olli
4Emil, Annette, Sandra, Eliel, Frida & Lotta
5Nadia, Emma, Freja, Hanna, Ida
6Stysse22
7Mikaela Huurinainen