Allwargalan 2022

Det är återigen dags för det finlandssvenska studielivets bästa, mest prestigefyllda, och i det här skedet legendariska filmgala: Allwargalan!

Nu ges ni återigen chansen att inte bara visa upp er kreativa sida, utan visa åt världen varför just ni är nästa Nolan, Cameron, eller Kubrick. Allt detta för chansen att inför en stjärnspäckad jury tävla mot andra filmsnillen om ett av de finaste priserna som kan tilldelas en människa: en gyllene allwar!

Juryn som kommer bestå av de bästa SF-klubben har att bjuda på i filmkritikerväg kommer i år noggrant granska era bidrag som inte ska vara längre än 15 minuter med årets tema i bakhuvudet:
ÄNTLIGEN

Efter att vi förra året fick uppleva lysande bidrag till temat “nästan” kan vi nu konstatera att studielivet äntligen återgår till det normala och att filmerna kan handla om allt från en dröm som går i uppfyllelse till nånting helt annat. Temat finns till för att inspirera, inte begränsa.

Allwargalan sker i år igen i samarbete med Åbo Svenska Teater, alltså får vi återigen möjligheten att skratta, gråta, röras av de olika bidragen i snofsiga utrymmen med ett glas skumppa i ena handen och popcorn i andra.
Det här evenemanget är stället för dig som vill ha all info så klicka intresserad eller kommer så missar du ingenting. Har man frågor får man mer än gärna kontakta KuMon!
Filmteam kommer kunna anmäla sig den 09.09 kl. 12 på SF-klubbens hemsida.