Allwargalan 2020

Efter att förra året ha gjort stor succé återvänder Allwargalan i år större, finare och bättre än någonsin tidigare! Alla har ju hört om filmfestivalerna i Los Angeles och Cannes men snart ska världen även känna till den största av dem alla. Därför söker vi även i år SFs egna Tarantinos och Bergmans. Detta i hopp om att få se liknande mästerverk som under tidigare galor (gala).

Därför ber vi dig samla ihop en grupp vänner och låta er kreativitet flöda. Slutresultatet av detta ska bli en 1-15 minuter lång kortfilm. Filmerna kommer under galan ses av både en förväntansfull publik samtidigt som de bedöms av en jury bestående av några av SFs absolut största filmkritiker. För att underlätta arbetet för vår vackra jury har vi valt ett tema som filmmakarna ska hålla sig till nämligen: Känslor och gemenskap.

Allt detta för chansen att vinna det som få bara kan drömma om, nämligen en Allwar!

Ifall du känner att du är mera av en filmentusiast än ett ett kreativt geni oroa dig inte, vi välkomnar alla er andra att hålla oss sällskap och njuta av bidragen på Kåren.

Anmälan öppnar 22.9 kl 13:00 på Sf-klubbens hemsida. Det finns plats för 6 lag så samla snabbt ihop ditt lag och anmäl er!

VEM? Alla som älskar film

VAR? Kåren

NÄR? 25.11

PRIS? 5€