Kom hos mig, Vol3

Hösten har varit lång och tung med distansstudier och med prat om corona och gamla amerikanska gubbar, därför kan det vara bra att få något annat att tänka på. Vad kan då vara bättre än en “kämppäcrawl”?

Det populära evenemanget Kom hos mig återvänder den 20.11 för en tredje gång i hopp om att förgylla allas vår vardag! Kom hos mig är en kämppäcrawl där du och dina vänner/nya vänner besöker varje lagmedlems lägenhet. Värden i hemmet kommer därmed att stå för valfritt program och bjudning. Programmet och vad du bjuder på kan vara vadsomhelst, exempelvis karaoke, bordsspel eller varför inte en kräftskiva? The sky is the limit så att säga. När kvällen drar mot sitt slut, alla lägenheter är besökta och det är dags att samlas igen, kommer det lag som ordnat de mest intressantaste programmen naturligtvis att belönas med ett pris! För att göra denna kväll lite mer spännande har vi förberett ett antal utmaningar som man kan utföra under kvällen för att samla bonuspoäng! 

Lagbildandet kommer att fungera på följande sätt: du kan antingen anmäla dig ensam, eller i par varefter vi delar in dig/er i lag på 4-6 personer. Det är även okej att anmäla sig i lag, men det är alltid roligt att besöka människor man inte tidigare varit hos. Anmälningen kommer att öppna på SF-klubbens hemsida 12.11 klockan 12

 

Vi kommer alla att träffas utanför domkyrkan kl 18:00 där ni kommer att få mer instruktioner om kvällen. Under kvällen kommer det att finnas två domare som genom de material ni skickar in (ex. bilder, vidoen, instagram DM etc. ) kommer att poängsätta just er kämppäcrawl.  

 

Det finns inte ett bättre sätt att lära känna nya och gamla vänner så häng med! 

NÄR? 20.11 klockan 18:00

VAR? Hemma hos dig men med start utanför domkyrkan

HUR? Med rikligt med fantasi