Evenemang

Stora exkursionen

Så småningom börjar stora exkursionen närma sig!

Det är dags att damma av resväskan, för på hösten har ni chansen att delta i en rolig resa med det bästa sällskapet!

26.9-2.10 bär det nämligen av till Skottland! Under resan kommer vi besöka olika städer i Skottland. Vi kommer att flyga till Edinburgh, där vi även kommer att bo. Utöver detta kommer vi att göra några dagsutflykter till andra städer (till exempel Glasgow, St.Andrews etc.) Mer specifikt vilka städer som besöks bestäms av resenärerna.

Fasta kostnader (boende och resekostnader) är estimerade att bli ungefär 560€. Betalningen av de fasta kostnaderna kommer ske i olika rater innan resan (flyg och boende). Förutom dessa kostnader kommer ni även behöva pengar till transportmedel (Buss/Tåg/Taxi), mat och andra möjliga aktiviteter.

Under resan kommer vi bekanta oss med arkitekturen samt Skottlands kultur och historia. Vi kommer även besöka ett par statliga institutioner för att se hurdana karriärmöjligheter som finns i Skottland och för att lära oss mer om dem. Under resan kommer det såklart även finnas fritid att undersöka städerna på egen hand!

Anmälan för exkursionen kommer upp på hemsidan 15.5 kl.12.00 och stänger 22.5 kl.23:59 och med på resan ryms 12 medlemmar + Ordförande och Vice ordförande för XQRR-Kommittén.

Observera att anmälan till resan är bindande!


Registreringstiden är ute, evenemanget är stängt!

Anmälda: 10st

#NamnKommentar
1Freja Wallin
2Ellen Bos
3Alexander Kruglov
4Mathias Thijssen
5Kia Koponen
6Emil Kesseli
7Lilli Vainio
8Petra Ehrstedt
9Alexander Nyberg
10Wilhelmina Lindroos