Evenemang

Ånger games 18.10

Välkomna att delta i höstens säkert dummaste evenemang!

Ånger games ordnas för första gången nu i höst av SF, KK och HF. Det är ett evenemang där du testar dina egna gränser i form av olika spel och förfriskningar. Gamet börjar på K där det kommer vara lekar samt shottar som skall avklaras. Efter det förflyttar sig alla gemensamt till F där utmaningarna fortsätter i samma stil.

Spelet kan klassas som en mix av 100-klubben och the hunger games. Det vill säga det slutar med katastrof och du kommer ångra de flesta val du gjort dagen efter. Den stora skillnaden mellan Ånger games och hunger games är att man inte dör om man hoppar av, utan man får när som helst gå ut ur “tävlingen” men ändå vara med på lekarna och njuta av kvällen.

Evenemanget är förövrigt gratis, det ända du behöver ta med dig är ABC-kort. Ta med minimi 5 A-“pluppar” samt 5 B-“pluppar”, lönar sig såklart att ha med mera. Det finns endast 30 platser som alla delar på!

 

VAD? Ånger games

VAR? K och F (börjar på K)

NÄR? 18.10 kl. 19

KLÄDSEL? Valfri men obligatorisk

VAD SKA MAN HA MED SIG? minimi 5 A-“pluppar” samt 5 B-“pluppar” går åt till spelet men vi rekommenderar varmt att ta med flera.

 

Anmälan öppnar 7.10 och gemensam för alla länk: https://tinyurl.com/2dv3vawe