Evenemang

Karhunkierros

 

Är du intresserad av vandring, äventyr och fin natur? Ifall något av dessa passar för dig, kan vi glatt meddela, att SF-Klubben ordnar en vandringsresa till en av Finlands mest populära vandringsrutter: Karhunkierros. Resan tar totalt en vecka och kommer att ske mellan 1.10-7.10.2021. Totalt öppnas 9 platser, vilket innebär att vi är totalt 10st med på resan. Planen är att åka upp till Kuusamo, vandra Karhunkierros i fem dagar, och sedan resa tillbaka till Åbo. Om du känner på dig att du har lust att lämna staden bakom dig för en stund och vill njuta av frisk luft och fina vyer, är detta något för dig.

Resan kräver inte förkunskaper på vandring eller något annat specifikt, dock det som krävs av dig som deltar, är att du har passande utrustning med, samt en rätt så god baskondition, i och med att vandringen är totalt 82km lång.

Anmälan kommer att öppna onsdagen den 15.9 kl 12 och stänga söndagen den 19.9.2021 kl 23.59. 

Du som deltagare står endast för 2 hotellnätter (första natten i Kuusamo, samt sista natten innan hemresan), samt din egen utrustning (inklusive mat). Resorna fram och tillbaka får du gratis, m.a.o. kommer det inga resekostnader för den som deltar, utan enbart hotell + egen utrustning. Slutliga summan kommer att variera per deltagare, beroende på hurudan utrustning du har från förr (SF-Klubben får också hyra ut utrustning från scouter billigt, vilket ytterligare drar ner på utrustningskostnader), men hotellnätterna totalt kommer att kosta mellan 70-100€ totalt. Deltagarna kommer att ha ett infotillfälle innan resan, m.a.o. är det bara att boka in kalendern och komma med på en oförglömlig resa!

Slutliga kostnader: ca 70-100€ för 2 nätter på hotell + egen utrustning (mat, rinka, etc.). Kostnader på egen utrustning varierar som sagt, men mat + utrustning kan gå mellan 100-150€.

Kom med på en oförglömlig resa!

 


Registreringstiden är ute, evenemanget är stängt!

Anmälda: 6st

#NamnKommentar
1Axel RantanenAnd I would walk 500 miles
2Veera Granroth
3Ida Lindfors
4Linus Höglund
5Anton Eklund
6Calle