Evenemang

Allwargalan 2021

Svenskfinlands och Åbos förnämsta filmgala återvänder för sitt tredje år – det handlar såklart om Allwargalan!
Återigen vill vi uppmana våra bevisligen kreativa och talangfyllda medlemmar att fatta filmkameran, kanske tillsammans med några vänner, för att åstadkomma något varken Kurosawa, Tarkovsky eller Kubrick gjort: vinna en gyllene Allwar. Pris delas ut för bästa skådespelare, bästa manus och bästa kortfilm. Er film ska vara högst femton minuter lång, men utöver det är tyglarna fria!
För att ha en chans bland den stenhårda konkurrensen räcker det dock inte med att vurma åskådarna, utan det gäller att charma den allvetande juryn bestående av några garvade yngre och äldre SF:are. Juryn tycker speciellt mycket om bidrag som håller sig till galans tema, som i år är följande:
NÄSTAN
Efter ett år av undantagsförhållanden finns det mycket vi gått miste om, och detta har inspirerat årets tema. Det kan handla om ett kärleksintresse som kanske blev till “the one that got away”, en stor plan som gick i stöpet, en nära ögat-upplevelse eller en dag som verkar helt normal… eller?
Detta var endast några exempel. I slutändan är det ni, filmmakarna, som får tolka årets temaord precis hur ni vill – ni ska alltså känna er inspirerade snarare än begränsade!
För er som hellre håller till framför bioskärmen än kameran är det bara att komma ner till Åbo Svenska Teater onsdagen den 10:e november – utlovas skumvin, popcorn, gott sällskap och storslagen underhållning!
Anmälan för filmteam öppnar här på hemsidan måndagen den 13.9. klockan 12:00. För att hålla er uppdaterande om allting gällande årets Allwargala, gå in på Allwargalan 2021-facebooksidan!

Anmäl dig!

Sista anmälningsdag: 25.10.2021
Max antal anmälda: 8

Genom att registrera dig till detta evenemang uppger du ditt samtycke ((EU) 2016/679 art. 6.1.f) för evenemangets arrangörer att tillhandahålla och använda dina personuppgifter (namn + e-postadress) för utförande av evenemanget. Personuppgifterna raderas en vecka efter evenemangets utförande. Läs merAnmälda: 3st

#NamnKommentar
1Chäläs produktionDe e sen produktion å int productions!!
2Detrimental ProductionsFrans Björkroth Anton Greggas Max Silo Toni Laurén
3Wirrwarr FilmwerkRickard, Becca, Lotta å Calle